Hogyan díszíts egyszerűen zöldséggel, gyümölccsel? Hogyan díszíts egyszerűen zöldséggel, gyümölccsel?
Amit megeszel, fontos, hogy ne csak finom és egészséges, de szép is legyen. Mutatunk pár egyszerű trükköt, amivel feldíszítheted az ételeidet vagy hangulatosabbá teheted a terítéket.
Schmidt Judit, Kovács Judit
2018-10-01
Ajánlott sűrítési módok Ajánlott sűrítési módok
A magyar konyhában hagyományos sűrítési mód a rántás, azonban ez felesleges zsiradék- és lisztmennyiséggel teszi energiadúsabbá a főzelékeket, leveseket, mártásokat, ragukat. Bemutatjuk, milyen módszerekkel tudod kiváltani, miközben az ételek állaga, ízvilága is megőrizhető.
Schmidt Judit
2018-10-01
Mit kell tudni a grillezés egészségünkre gyakorolt hatásairól? Mit kell tudni a grillezés egészségünkre gyakorolt hatásairól?
A grillezés a hús elkészítésének egyik legősibb módja, azonban ma már nem csak a húsok kerülnek a grillrácsra, hanem sajtok, zöldségek, gyümölcsök is. A grillezés jól ötvözi az evés élettani és társadalmi jelentőségét, hiszen egy grillparty nagyszerű lehetőség a társas kapcsolatok ápolására is.
Bíró Andrea
2018-10-01
Főzés, párolás egészségmegőrző módon Főzés, párolás egészségmegőrző módon
Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a főzési és párolási eljárásokat, amelyekkel egészséges ételeket készíthetünk.
Schmidt Judit
2018-10-01
Zöldség-, és gyümölcspucolás egyszerűen, gyorsan Zöldség-, és gyümölcspucolás egyszerűen, gyorsan
Egy jó recept mindig az alapanyagok megtisztításával kezdődik. Ahhoz, hogy ez ne jelentsen többé macerát, nézd meg, milyen apró trükkök segíthetnek a konyhában!
Schmidt Judit, Kovács Judit
2018-10-01
Szendvicskészítés Szendvicskészítés
Megmutatjuk, mi kell a jó szendvicshez. Meglátod, milyen egyszerű, ha jó alapanyagok közül választasz! Csak a kreativitásod szabhat határt...
Schmidt Judit, Kovács Judit
2018-10-01
A terítési etikett A terítési etikett
Megmutatjuk, mit hol találsz a terített asztalon és mire figyelj, ha te vagy a vendéglátó vagy étterembe mész!
Schmidt Judit, Kovács Judit
2018-10-01