Gombakrém Gombakrém
A házi szendvicskrémek esetében biztosak lehetünk abban, hogy olyan ízűek és állagúak, ami a gyerekeknek is kedvére való! Gombát kedvelőknek érdemes kipróbálni ezt a receptet, és rendszeresen elkészíteni kenyérfeltétnek vagy mártogatósnak!
Miből Mennyit?
Petrezselymes halkrém Petrezselymes halkrém
A hetente ajánlott halfogyasztáshoz hozzájárulhatunk egy pillanatok alatt elkészíthető halkrémmel is!
Miből Mennyit?
Humusz Humusz
Manapság már nemcsak a keleti gasztronómiában, hanem a hazánkban is közkedvelt fűszeres csicseriborsókrémet egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád!
Miből Mennyit?
Metélőhagymás ricottakrém Metélőhagymás ricottakrém
Otthon is elkészíthető lágy sajtkrém, adalékanyagok és ízfokozók nélkül, a természetes ízek kedvelőinek!
Miből Mennyit?
Lazackrém Lazackrém
A közismertebb tonhalkrém mellett füstölt lazacból is egyszerűen és gyorsan készíthetünk házilag halpástétomot!
Miből Mennyit?
Kapros túrókrém Kapros túrókrém
Túrókrémet szinte bármilyen zöld fűszerrel ízesíthetünk, nem fogunk csalódni. Friss kaporral is érdemes kipróbálni!
Miből Mennyit?
Brushcetta mozzarellával Brushcetta mozzarellával
Egy igazi mediterrán hideg fogás, a bruschetta egy könnyű, paradicsomos kenyérfeltét, amit mozzarellával kiegészítve teljesértékű fogássá varázsolhatunk!
Miből Mennyit?
Tojáskrém Tojáskrém
Igazi retro szendvicskrém, de érdemes a kipróbálni és rendszeresíteni a mindennapokban! A tojást, mint tápanyagokban gazdag alapanyagunkat számos formában fogyaszthatjuk, főtt változatából készíthetünk krémes kenyérfeltétet, mártogatóst is!
Miből Mennyit?
Avokádókrém Avokádókrém
Pikáns kenyérfeltét vagy mártogatós a telítetlen zsírsavakban gazdag avokádóból!
Miből Mennyit?
Fűszeres vörösbabkrém Fűszeres vörösbabkrém
A hüvelyesek méltatlanul hanyagolt, tápláló alapanyagaink. Fogyasztási gyakoriságuk növelése érdekében készíthetünk többféle fogást is belőlük, például szendvicskrémet is!
Miből Mennyit?
Padlizsánkrém Padlizsánkrém
Az egyik leggyakrabban készített és fogyasztott zöldségkrém, amit mártogatósként és kenyérfeltétként is fogyaszthatunk!
Miből Mennyit?
Fetasajtos paprikakrém Fetasajtos paprikakrém
Zöldségkrémet paprikából is készíthetünk, többféleképpen is, de fetasajttal gazdagítva tápanyagtartalmát és ízvilágát mindenképp érdemes kipróbálni!
Miből Mennyit?
Szárnyashúskrém Szárnyashúskrém
Otthon is készíthetünk húspástétomokat, ezáltal biztosak lehetünk azok összetételében és ízfokozó mentességében!
Miből Mennyit?
Cukkínikrém Cukkínikrém
Ez a könnyen és gyorsan elkészíthető szendvicskrém megfelelő választás reggelire, tízóraira vagy uzsonnára is.
Miből Mennyit?
Vöröslencsekrém Vöröslencsekrém
A vöröslencsét nem kell előáztatni, mégis hamar puhára fő, kevésbé puffaszt, mint a többi szárazhüvelyes. Krémesítve akár szendvicsfeltét is készíthető belőle.
Miből Mennyit?
Céklás túrókrém Céklás túrókrém
Kreatív módja a cékla felhasználásának, ami az élénk színe mellett értékes tápanyagokat tartalmaz.
Miből Mennyit?