Lorem Ipsum dolor sit amet!
ed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia
Lorem Ipsum dolor sit amet!
ed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia
Gombakrém
A házi szendvicskrémek esetében biztosak lehetünk abban, hogy olyan ízűek és állagúak, ami a gyerekeknek is kedvére való! Gombát kedvelőknek érdemes kipróbálni ezt a receptet, és rendszeresen elkészíteni kenyérfeltétnek vagy mártogatósnak!
Petrezselymes halkrém
A hetente ajánlott halfogyasztáshoz hozzájárulhatunk egy pillanatok alatt elkészíthető halkrémmel is!
Humusz
Manapság már nemcsak a keleti gasztronómiában, hanem a hazánkban is közkedvelt fűszeres csicseriborsókrémet egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád!
Metélőhagymás ricottakrém
Otthon is elkészíthető lágy sajtkrém, adalékanyagok és ízfokozók nélkül, a természetes ízek kedvelőinek!
Lazackrém
A közismertebb tonhalkrém mellett füstölt lazacból is egyszerűen és gyorsan készíthetünk házilag halpástétomot!
Kapros túrókrém
Túrókrémet szinte bármilyen zöld fűszerrel ízesíthetünk, nem fogunk csalódni. Friss kaporral is érdemes kipróbálni!
Brushcetta mozzarellával
Egy igazi mediterrán hideg fogás, a bruschetta egy könnyű, paradicsomos kenyérfeltét, amit mozzarellával kiegészítve teljesértékű fogássá varázsolhatunk!
Tojáskrém
Igazi retro szendvicskrém, de érdemes a kipróbálni és rendszeresíteni a mindennapokban! A tojást, mint tápanyagokban gazdag alapanyagunkat számos formában fogyaszthatjuk, főtt változatából készíthetünk krémes kenyérfeltétet, mártogatóst is!
Fűszeres vörösbabkrém
A hüvelyesek méltatlanul hanyagolt, tápláló alapanyagaink. Fogyasztási gyakoriságuk növelése érdekében készíthetünk többféle fogást is belőlük, például szendvicskrémet is!
Padlizsánkrém
Az egyik leggyakrabban készített és fogyasztott zöldségkrém, amit mártogatósként és kenyérfeltétként is fogyaszthatunk!
Fetasajtos paprikakrém
Zöldségkrémet paprikából is készíthetünk, többféleképpen is, de fetasajttal gazdagítva tápanyagtartalmát és ízvilágát mindenképp érdemes kipróbálni!
Szárnyashúskrém
Otthon is készíthetünk húspástétomokat, ezáltal biztosak lehetünk azok összetételében és ízfokozó mentességében!
Cukkínikrém
Ez a könnyen és gyorsan elkészíthető szendvicskrém megfelelő választás reggelire, tízóraira vagy uzsonnára is.
Vöröslencsekrém
A vöröslencsét nem kell előáztatni, mégis hamar puhára fő, kevésbé puffaszt, mint a többi szárazhüvelyes. Krémesítve akár szendvicsfeltét is készíthető belőle.
Céklás túrókrém
Kreatív módja a cékla felhasználásának, ami az élénk színe mellett értékes tápanyagokat tartalmaz.