Kérd le a Miből Mennyit? ajánlást
gyermeked részére
A Kérdőívre kattintva minél több kérdésre adsz pontos választ gyermekedről, annál inkább a szükségleteinek megfelelő ajánlást kapsz! A válaszok mentésével megnyílik az ajánlás, hogy Miből Mennyit? javasolt fogyasztania gyermekednek naponta, hetente vagy havonta.
1. Kérdőív
2. Miből mennyit?

Kiemelt cikkek

Ne legyél besózva! Ne legyél besózva!
Egy csipet só fokozza az ételek ízét, még az édesekét is. Azonban figyelned kell arra, hogy mekkora az egy csipet és az sem mindegy, hogy hány csipet kerül naponta az ételedbe.A nátriumfelesleghez legnagyobb részben az élelmiszeripari termékekben található, valamint a sütés, főzés során felhasznált konyhasó járul hozzá. Miért baj mindez? Olvass tovább!
Táplálkozz tudatosan sportolás mellett is! Táplálkozz tudatosan sportolás mellett is!
Az edzőterem/sportpálya felé tartva biztos te is feltetted már magadnak a következő kérdéseket: Vajon ettem-e eleget? Kitart-e az ebéd, bírni fogom-e így az edzést? Elég folyadék van-e nálam, mennyire lesz vajon szükségem? Tudd meg, mire figyelj edzés előtt, alatt, után!
Öt fontos tanács a gyermekek étrendjéhez Öt fontos tanács a gyermekek étrendjéhez
Korától és aktivitásától függően akár ugyanakkora is lehet egy gyermek és egy felnőtt energiaszükséglete, ám a gyermekek megfelelő ütemű növekedéséhez és fejlődéséhez kritikus, hogy minden alapvető tápanyagot az optimális mennyiségben kapjanak meg. Az alábbi öt szempontot érdemes figyelembe venni a bevásárló lista és a menü kialakításakor.
Boldogan glutén nélkül Boldogan glutén nélkül
A fejlett országokban a lisztérzékenység minden századik embert érinti, hazánkban minden nyolcvanötödik 3-6 éves gyermeknél állapítják meg.
Melyik a legfontosabb étkezés egy gyermek számára? Melyik a legfontosabb étkezés egy gyermek számára?
A gyermekkor életünk aktív fizikai és szellemi fejlődésének szakasza, így az ehhez szükséges tápanyagokat nem csupán a megfelelő minőségű ételekkel, ám egy kiegyensúlyozott étkezési ritmus révén is biztosítani kell a gyermek részére.
Kell és lehet-e változtatni a felnövekvő generáció táplálkozási szokásain? Kell és lehet-e változtatni a felnövekvő generáció táplálkozási szokásain?
Mára szinte általános tényként könyveljük el, hogy minket, felnőtteket számos helytelen táplálkozási szokás és ebből eredő betegség sújt, de vajon gondolunk-e arra, hogy gyermekeinknek nem kötelező ezeket a szokásokat átvenni?