Az ideális testtömeg titkai Az ideális testtömeg titkai
Miként őrizheted meg vagy szerezheted vissza az ideális testtömeged? Ehhez a kiegyensúlyozott táplálkozáson kívül a rendszeres mozgás és a lelki egyensúly is fontos. A mindennapos mozgás nem csak a bevitt és felhasznált energia egyensúlyának helyreállításában segít, de jót tesz a testi és lelki egészségednek is.
okosdoboz.hu
2018-10-01
Miért kerüld a szélsőséges diétákat? Miért kerüld a szélsőséges diétákat?
A kiegyensúlyozott étrendet a zsírból, fehérjéből, szénhidrátból származó energia megfelelő aránya is jellemzi. Legnagyobb arányban a szénhidrátoknak, legkisebb arányban pedig a fehérjéknek kell helyet kapniuk. Ez nem azt jelenti, hogy egyik tápanyag fontosabb, mint a másik, csupán azt, hogy a szervezeted egészséges működéséhez ezek a tápanyagok más-más mennyiségben szükségesek.
okosdoboz.hu
2018-10-01
Túlzásba vitt fogyókúrák Túlzásba vitt fogyókúrák
Sokan elégedetlenek az alakjukkal, és változtatni szeretnének rajta. Erre léteznek egészséges módszerek, azonban egyes esetekben a fogyás rögeszméje vagy az elhízástól való félelem étkezési zavarokhoz vezethet.
okosdoboz.hu
2018-10-01
Használnak a fogyókúrák? Használnak a fogyókúrák?
Szinte havonta napvilágot lát egy új fogyókúra, ami hetek alatt mínusz 10 kilót és karcsú alakot ígér. Ezekben a diétákban az a közös, hogy vagy teljesen kitiltanak az étrendedből egy-egy élelmiszercsoportot, vagy a menüdet egy típusú ételre korlátozzák.
okosdoboz.hu
2018-10-01
Élet táplálékallergiával Élet táplálékallergiával
Te is gyakran találkozhatsz olyan emberekkel, akik bizonyos táplálékösszetevőkre allergiásak vagy érzékenyek, így az ezeket tartalmazó ételeket mellőzniük kell az étrendjükből.
okosdoboz.hu
2018-10-01
Vegetáriánus-kisokos Vegetáriánus-kisokos
Biztosan neked is van olyan rokonod, barátod, ismerősöd, aki bizonyos ételeket elhagy a tányérjáról, például nem eszik húst. Számos oka lehet annak, ha valaki vegetáriánus lesz, ezért ne ítélj el senkit egyből, ha másképpen étkezik, mint te!
okosdoboz.hu
2018-10-01