Szerző: Schmidt Judit, Kovács Judit | Lektor:
Publikálás dátuma: 2018-10-01

Gyors, könnyű vacsora

Nem szükséges órákat a konyhában töltened ahhoz, hogy ízletes és gyors vacsorát készíts. Mutatunk egy egyszerű fogást.

 

KAPCSOLÓDÓ cikkek

A terítési etikett A terítési etikett
Megmutatjuk, mit hol találsz a terített asztalon és mire figyelj, ha te vagy a vendéglátó vagy étterembe mész!
Schmidt Judit, Kovács Judit
2018-10-01
Főzés, párolás egészségmegőrző módon Főzés, párolás egészségmegőrző módon
Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a főzési és párolási eljárásokat, amelyekkel egészséges ételeket készíthetünk.
Schmidt Judit
2018-10-01
Mit kell tudni a különféle sütési technikákról? Mit kell tudni a különféle sütési technikákról?
A sült ételeknek kellemes íze van, össze sem hasonlítható a főtt vagy párolttal. Azonban a sütés során nemcsak jobban károsodhatnak a tápanyagok, de az egészségre ártalmas anyagok is keletkezhetnek, ráadásul a zsiradékban sütés jelentősen növeli az ételek energiatartalmát is. Bemutatjuk, mire figyeljen sütéskor és hogyan csökkentheti a sült ételek zsiradéktartalmát.
Schmidt Judit
2018-10-01