Szerző: Schmidt Judit, Kovács Judit | Lektor: Dr. Ipolyi-Topál Gitta

A terítési etikett

Megmutatjuk, mit hol találsz a terített asztalon és mire figyelj, ha te vagy a vendéglátó vagy étterembe mész!

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ cikkek

Zöldség-, és gyümölcspucolás egyszerűen, gyorsan Zöldség-, és gyümölcspucolás egyszerűen, gyorsan
Egy jó recept mindig az alapanyagok megtisztításával kezdődik. Ahhoz, hogy ez ne jelentsen többé macerát, nézd meg, milyen apró trükkök segíthetnek a konyhában!
Schmidt Judit, Kovács Judit
Gyors, könnyű vacsora Gyors, könnyű vacsora
Nem szükséges órákat a konyhában töltened ahhoz, hogy ízletes és gyors vacsorát készíts. Mutatunk egy egyszerű fogást.
Schmidt Judit, Kovács Judit
Hogyan díszíts egyszerűen zöldséggel, gyümölccsel? Hogyan díszíts egyszerűen zöldséggel, gyümölccsel?
Amit megeszel, fontos, hogy ne csak finom és egészséges, de szép is legyen. Mutatunk pár egyszerű trükköt, amivel feldíszítheted az ételeidet vagy hangulatosabbá teheted a terítéket.
Schmidt Judit, Kovács Judit